Kontakt Oss +47 40 12 06 12

Det er ikke mulig å fornekte at mobiltelefoner spiller en stadig større rolle i våre liv, og har også blitt et viktig redskap for våre forretnings-aktiviteter. Bedrifter og private benytter smart telefon for lagring av både næring og private data. Dessuten, smarttelefoner er den mest populære metoden for å søke på nettet, og den trenden øker fremdeles.

Enten din mobil benytter IOS, Android eller Windows, PROCOPE håndterer data gjenoppretning fra mobiler som enten har fysiske feil eller programvaren problemer som gjør det umulig for eieren å få tilgang til sine data.

PROCOPE mobil-redning’s tjenester brukes når:

Brukeren mister data fra sin mobil.
Brukeren ved et uhell sletter data fra sin mobil.
Mobil-applikasjoner eller operativsystemer er ødelagt og utilgjengelig for brukeren.
Mobilen lider av programvarefeil, det kan være prosessoren, RAM’et, hovedkortet eller lagrings-enheten.
Mobilen er utsatt for vann eller brannskade.

Vårt class-100 laboratorium

Vårt Klasse-100 ren luft laboratorium og våre mobilspesialiserte datarednings-redskaper løsninger lar oss gjenopprette data fra følgende ledende mobilmerker: Apple, Samsung, HTC, LG, Motorola, Microsoft, men også andre merker. Bare kontakt oss og la oss vite hvilken enhet og operativsystem du bruker, og vi vil komme tilbake til deg med et pristilbud.

Vår tjeneste er rask og vår suksessrate er høy, og i mange tilfeller har vi vært i stand til å gjenopprette mobildata innen 24 timer etter at klienten aksepterte vårt pristilbud.

Mobil-enheter kan ofte feile grunnet deres kompakte karakter, og fordi vi alltid bærer dem med oss er de mer utsatt for skader. PROCOPE er her for å sørge for at mobil maskinvare- eller programvarefeil ikke vil frata deg tilgangen til dine viktige data, så bare ring oss og vi vil hjelpe deg og gjenopprette dine viktige mobildata.