Kontakt Oss +47 40 12 06 12

Ikke overlat RAID-systemet ditt til hvem som helst!

PROCOPE er anerkjent for sin raske, effektive og rimelig dataredning. Vi har lagret data fra krasjet RAID, DAS, NAS og SAN-systemer der andre har måttet gi opp.

Vi er stolte av vår høye suksessrate og rask service. I noen tilfeller kan du få dataene tilbake innen 24 timer etter aksept av tilbudet. Våre team kan hjelpe deg, døgnet rundt!

PROCOPE kan gjenopprette data fra alle typer RAID, DAS, NAS og SAN. Vi har gjennomført prosjekter for privatpersoner, små og store bedrifter, offentlige organisasjoner og ideelle organisasjoner, og har reddet tusenvis av gigabyte med data verdt millioner.

1

Vi har lang erfaring å samle inn data fra RAID-servere, vi har sett de fleste problemer før.

2

Vi har vår egen renluftslaboratorium Class-100, utstyrt med spesielle SAS / SSD / SCSI / SATA / IDE dataredning verktøyet stasjoner.

3

Vi tar et speil kopi av alle serverdiskene før vi fortsetter dataredningsprosessen, og dermed sikrer vi at ingen data går tapt under dataredningsprosessen.

4

Uansett hvilken konfigurasjon firmaet bruker i sin RAID array, kan PROCOPE gjenopprette den.

5

Vi har et internasjonalt nettverk for å støtte som kan bistå om nødvendig

Alle RAID løsninger er konstruert for å beskytte data når en eller flere tabell disker fysisk eller logisk mislykkes. Disse beskyttende RAID-konfigurasjoner isolerer og lukker stasjonene, slik at brukere og administratorer ikke forårsaker mer skade på diskene. Vi redder data fra RAID-konfigurasjoner, fra 1 til 10, uavhengig av om skaden er fysisk eller logisk.

PROCOPE hører gjerne fra deg.