Kontakt Oss +47 40 12 06 12

I vår digitale tidsalder kreves det ofte mer en tradisjonelle etterforskningsskritt for å avdekke en uønsket hendelse. I dag benyttes elektroniske apparater som bærbare datamaskiner, smart-telefoner og nettbrett daglig. Mye kommunikasjon og utveksling av informasjon foregår via disse elektroniske apparatene, noe som gjør dem til en integrert del av alle moderne kriminal-etterforskninger.

Å søke og finne denne inkriminerende informasjonen er nettopp hva vår E-Discovery handler om. I motsetning til gammelt papirarbeid, er elektronisk informasjon ofte kombinert med ulike metadata, som kan hjelpe til med å fastslå hvor og når et dokument ble laget, noe som gir mer gyldighet til et slikt dokument under en straffeforfølgelse. Dette gjør også elektronisk informasjon mer håndgripelig, siden de fra naturens side er mer immaterielle enn papir-bevis.

Kanskje en bestemt medarbeider gir deg grunn til bekymring, en som regelmessig forårsaker uheldige situasjoner. Eller kanskje et av dine fremdeles upubliserte prosjekter plutselig lekker ut over hele internettet. I slike tilfeller og i mange andre situasjoner, kan E-discovery ofte være den prosessen som lar deg avdekke hvem den skyldige er, og også gir deg de bevisene som gjør det mulig å straffeforfølge vedkommende. Det er ingen tvil om E-discovery’s viktighet når det kommer til å finne kriminelle idag, og denne trenden øker stadig og vil fortsette å gjøre så i fremtiden.