Kontakt Oss +47 40 12 06 12

DARK WEB

De fleste av oss har hørt om ‘det mørke nettet’, men vi kan alle innrømme at vi ikke vet mye om det, bortsett fra hva vi ser på nyhetene og i media. Vi ser at det er en markedsplass for ulovelige ting, men vi undervurderer totalt den mengden av forfalskede og piratkopierte varer som blir solgt der.

Så vi vet hvor vi finner små nivå selgere på det normale nettet, men hvor tror du disse forfalskede varene blir solgt engros? Du gjette det: på det mørke nettet. Mens små-selgere av forfalskede varer kan ta risikoen på steder som eBay, ønsker ikke engrosselgere å eksponere seg selv da de vil få strengere straff hvis de blir tatt. Det mørke nettet lar folk stort sett forbli anonyme, og det forklarer hvorfor det mørke nettet har blitt den største engros-markedsplassen for forfalskede varer i hele verden.

Så hva kan du gjøre for å takle dette problemet? Din beste løsning er å finne noen som kan søke, finne og analysere det mørke nettet etter dine forfalskede produkter; og det er her vår mørke nett-analyse kommer inn i bildet. Våre analytikere som er spesialister på det mørke nettet vet hvordan det brukes og hvordan finne det du ser etter. Vi er ikke bare fortrolige med det mørke nettet, men vi holder oss kontinuerlig oppdatert om de daglige endringer og utvikling av slik en kontroversiell plattform.

Så hvorfor bør du prøve å kontrollere forfalskninger og piratkopier på det mørke nettet? Svaret er enkelt: for å beskytte ditt varemerke. De fleste som kjøper forfalskede produkter er ikke klar over at de har kjøpt et falskt produkt, og vil anta at den dårlige kvaliteten er representativ for ditt varemerke.